Категорії Інформація
Каси Додати подію
Kalush Orchestra
25 січня 2023

Kalush Orchestra

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Reading3
צפון הנמל, HaTa'arucha St 3, Tel Aviv-Yafo

Про подію

Український гурт KALUSH Orchestra – переможці Євробачення 2022 з піснею «Stefania»

Це потужна і надважлива хвиля від українського колективу KALUSH Orchestra у підтримці бойового духу українців. Після кардинальної зміни своєї місії як виконавців за лічені тижні, гурт виявив можливість не лише розважати та представляти свою рідну країну на цьогорічному пісенному конкурсі в Турині (Італія), а й стати обличчям та голосом нації, яка зараз перебуває у стані війни.

Перемога KALUSH Orchestra на Євробаченні 2022 – це історія про те, як зухвало триматися своєї мрії у часи неймовірної кризи та боротися за те, у що віриш. Це стало ще одним доказом того, що українці непереможні, і ще більше надихнуло суспільство!

Вони перемогли на пісенному конкурсі з піснею «Стефанія», яка поєднує в собі реп та хіп-хоп із традиційною українською народною музикою. «Це пісня про мою маму, — пояснює фронтмен Олег Псюк і відверто продовжує: — Я ніколи не присвячував їй жодної пісні і не знаю, чи були наші стосунки колись особливо близькими, але знаю, що вона точно заслуговує цієї пісні."" Це найкраще, що я коли-небудь робив для неї».

З 24 лютого, в день вторгнення росії в Україну, пісня набула неймовірно нового змісту – любові до Батьківщини. Її лірика «Я завжди знайду дорогу додому, навіть якщо всі дороги знищені» стосується кожного, хто втратив дім або був змушений тікати від війни.

Фронтмен гурту 27-річний Олег Псюк, він же The Psiuchyi Son, KALUSH створив колектив у 2019 році, коли учасники Ігор Діденчук та MC CarpetMan (KylymMen) відповіли на пост Олега у Facebook про пошук учасників гурту. Як тріо вони створюють неймовірно унікальний мікс репу з фольклорними мотивами та українською автентикою – або, як вони люблять це називати: фольк і грув – а для більшого сетапу перетворилися на KALUSH Orchestra, отримуючи силу двох додаткових мульти- інструменталістів: Тимофія Музичука та Віталія Дужика. Їх перший спільний сингл «Shtomber Womber» вийшов у грудні 2021 року.

KALUSH Orchestra вирішив, що зараз, як ніколи, важливо стояти на своєму, триматися своїх мрій і боротися за те, у що віриш. Унікальним поєднанням репу, хіп-хопу та української народної музики KALUSH Orchestra сподівається підкорити серця і душі прихильників вже 25 січня у Тель-Авіві, вшановуючи країну, яку вони так глибоко люблять. Захід проходитиме з благодійною метою на підтримку України!

Приєднуйтесь до атмосферного концерту талановитого українського гурту – натхненного, сміливого та непереможного! 

14+ (до 16-ти років вхід тільки у супроводі повнолітнього)

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код